Helbredelser, friluftsmøter og framgang

AABarnpaaarm

Kvinnen med barnet på armen hadde spontanabortert 5 ganger og hadde gitt opp å få barn. Hun ble bedt for og rett etterpå ble hun gravid og har nå fått et barn (ekteparet tilhører menigheten i Isineti) – barnet på armen heter forøvrig Jan !!!

AAPastorhelbr

Denne pastoren som står ved siden av Samson har opplevd mange helbredelser i sitt liv. Blant annet har Jesus åpnet hans øyne slik at han kan lese. Dette skjedde etter at han hadde fastet og bedt i 10 dager sammen med flere andre pastorer.

For et par måneder siden fikk har store problemer med å late vannet. Han ble innlagt på sykehuset og det ble satt inn et rør for å få vannet ut. Etter han kom ut fra sykehuset ble han bedt for. Han startet med å faste og be og etter noen dager fikk han bønnesvar. Alt som legen hadde satt inn i kroppen hans kom ut av seg selv og i enden av røret kom det som var problemet ut. Etter det har han ikke vært syk og alt fungerer som det skal.

AAIsinetDSC01842

Menighetslokalet i Isinet er utvidet og ble innviet denne helgen. Tidligere var det et lite lokale, men nå er lokalet flyttet noen meter i et meget spennende område. Dette har vært mulig pga gaver fra Bless i Norge. Den lille landsbyen som er i sterk vekst ligger på sletten ved foten av Kilimanjaro i Kenya.

Bless Evangelic Ministry startet sin virksomhet i 2009. Et av de første stedene som Samson hadde møte under et tre var i Isineti. Det var det stedet som vi nå innvidde lokale med plass til inntil 300 personer. (ikke slik som vi teller plasser i Norge, men slik masai teller – de står eller sitter på krakker). Det startet med 4 medlemmer i 2009, men idag teller menigheten 75 personer. De har en visjon om at lokalet som tar 300 skal være for lite om noen få år.

BEM v/Samson hadde kampanje i Embrica i 2010 under et tre. Det ble startet en menighet der i 2010. Nå er det 55 personer. tilhørende denne menigheten og jeg døpte 10 ungdommer denne gangen som tilhører denne menigheten.

AAFriluft

Det var spesielt å delta på friluftsmøter i Kenya med over 300 ungdommer fra ungdomskonferansen som viktige bidragsytere. De deltok med sang, dans og vitnesbyrd. Folk i sentrum fulgte nøye med på hva som ble sagt og gjort. Flere mennesker ble frelst og mange ønsket forbønn for sykdommer. Det var en velsignelse å få være del av dette.

Comments are closed.