Kirkebygget i Kunchu

KunchuJan

Bless har sendt ut penger til flere kirkebygg i Kenya og denne gang skulle et nytt bygg innvies. Jan forteller her fra en innvielse som han var med på:

Søndag 28.4 skulle vi åpne et nytt kirkebygg i Kunchu,stedet hvor Samson er født.  Dette er et sted langt inne i bushen. Men hva opplevde vi her. Jo over 150 mennesker var samlet for denne store begivenheten (jeg hadde knapt overlevd ute i dette området mer enn ett døgn).

Folk jublet, sang og gledet seg over åpningen av dette flotte bygningen som var bygd i mursten siden området er plaget av termitter. Jeg fikk den store gleden av å klippe snoren.

Kunchusal

Til alles overraskelse kom det en bil fra en menighet i Nairobi (hvor deler til familien Daniel Kisemei bor). De hadde kjøpt inn høyttaler  forsterker, aggregat og keyboard. Snakk om jubel og lovsang dette medførte.

I tillegg var eier av hotellet som jeg bodde på med på denne åpningen. Hun bor egentlig i Nairobi og kjente Daniel godt. Hun pleier å få i kirken i Loitokitok når hun er på disse traktene. Men denne søndagen ønsket hun å delta på denne åpningen. Det viste seg at hun ønsket å bidra med penger til bygging av plattform, talerstol og stoler på plattformen. Velsignelsene stod i kø denne dagen.

Det var en herlig møte med Guds atmosfære tilstede og flere ble møtt av Herren!

Comments are closed.