Bless deltar på konferanse

Bless Evangelic Ministries arrangerer en konferanse for pastorer og forkynnere i Loitokitok i Kenya. Jan Lorang Brynildsen, Kim Richard Mathisen og Erik Wold deltar på denne konferansen. De skal også være med på møter og andre arrangement. Teamet reiste på morgenen lørdag 2. april. Følg med på bloggen til Erik Wold. Her kan du følge med på reisen med jevnlige oppdateringer.

http://kenyatur2011.blogspot.com/

Bless startet sitt misjonsarbeid i Kenya i begynnelsen av 2009. Menigheten har i den forbindelse ansatt evangelist Samson Kisemei i 100 % stilling for å arbeide med evangelisering blant masaiene i Kenya. Kenya er et åpent land for evangeliet, det er mange menigheter og mye kristen virksomhet der. Men ikke alle steder er det like enkelt å drive med evangelisering. Masaiene er en meget konservativ og ofte lite vennlig stamme for de som vil påvirke dem. Men Samson er selv masai og kan bringe et positivt budskap blant sitt folk.

Comments are closed.