Variert, salvet og sterkt

Lørdagsmøtet 12. mars innholdt det meste. En herlig atmosfære preget hele møtet og vi ble nesten overrasket over den kraft som rådet i møtet.

Det ble et svært så variert møte.  Blant annet gjorde vitnesbyrdet til en velkjent dame et sterkt inntrykk. Kvinnen som heter Wenche hadde nemlig vært alvorlig syk, men var nå blitt helt frisk. Hennes annonse og sin takk til Jesus gjennom Fredrikstad Blad har nemlig blitt et samtale emne blant folk i byen. Dama lyste av Guds kraft og det var så deilig å se den energien hun hadde.

En eldre dame foran oss i salen satt og noterte ned på et papir alle viktige punkter. Hun trenger hjelp for å komme seg på møter, men når hun sitter i forsamlingen suger hun til seg alt som blir sagt.

Wenche og Erik Wold fortalte fra sin reise i Syd-India. Herlige møter, glade barn og flotte opplevelser kunne de fortelle om. Etter dette hadde menigheten et innslag for juniorene. Her ble det illustrert hvor viktig det er å prioritere Jesus. Hanne, utkledd som vaskedamen Martha fikk mange til å trekke på smilebåndet. Dette innslaget la ingen demper på den åndelige atmosfæren, dette møtet bare steg og steg. Folk priste Gud og etter enda et misjonsinnlag så ble det endelig tid for dagens hovedtaler Trond Eriksen.

-Mange trenger omskolering, de trenger å slutte med det de driver med. De trenger å få fulle nett og en full forvandling, preket Trond mens det nærmest slo gnister rundt ham i den ladede stemningen.  Han tok utgangspunkt i Peters forvandling da han møtte Jesus ved genesaretsjøen.

-Etter en natt med fiske var de klar for 2 timers bibeltime på stranden, humret Trond.

-Goliat ble beseiret ikke fordi David var David, men for at Gud er Gud.

Mange var framme til forbønn og det var også overraskende mange som hadde tatt turen til Bless denne lørdagskvelden. Og nettopp dette var det nok ingen som angret på.

Comments are closed.