Esekiels profetier oppfylles

-Vi var i Auswich i Polen og så bilder av hauger med inntørkede ben. Da kom Guds Ord fra Esekiel til meg, forteller Hasseløy på Bless lørdag 21.mai.

Det var nå et knapt år siden sist Hallvard hadde besøkt oss. Han tok utgangspunkt i samme skriftsted som ved sist besøk, men nå var det et helt annet budskap vi fikk høre.

-Gud har oppfylt sin profeti i Esekial 37, nå skal Eskiel kapittel 47 også oppfylles, preket Hasseløy inspirert.

Halvard ga mange eksempler fra sin tjeneste. En fortalte om møter hvor over 15.000 mennesker kom til tro, men også om møter med få ufrelste i vårt eget land.

-Jeg var så trett, men hadde lovet å preke på et møte på Østlandet en søndag morgen. Jeg hadde ikke noe budskap, men Gud talte kraftig til meg at jeg skulle be mennesker å omvende seg. Jeg torde ikke innby til frelse siden alle så svært så frelst ut. Men på bakerste benk satt Liv. Livs mor hadde bedt for sin datter i 30 år, men dattera Liv ble aldri frelst. Nå hadde hennes mor vært død i 5 år og dagen før dette møtet hadde Liv funnet et avisutklipp på en søppelfylling. Der sto det at Hasseløy skulle preke denne dagen og hun dro derfor på dette møtet for å nærmest å gjøre noe for sin døde mor. I dette møtet ble Liv frelst.

Halvard var virkelig i form denne kvelden. Det var også endel nye mennesker på Bless denne kvelden og vi håper at dette møtet ga mersmak.

Comments are closed.