Fullt hus av store og små

Fredag var det en knall kveld for juniorene som var på Ovenleir (på Haugetun) i fjor sommer. Vi fant fram de kule bildene, morsomme filmsnuttene og minnes alt det fine vi gjorde på leieren.

Vi var spente når klokka nærmet seg seks i går kveld. Det var klart for gjensynstreff for de som var på 1. og 2. Oven juniorleir 2010 (på Haugetun). Vi hadde ingen påmelding og derfor ingen aning på hvor mange som kom. Når klokka var kvart over seks var det nærmest fullt, tror vi var nærmere 100 stykk, noen voksne men de fleste juniorer. De kom fra Moss, Askim, Sarpsborg, Saltnes, Fredrikstad og en god gjeng fra Drammen.

Ovenbandet ledet an med den kjente leirsangen, ”Det kribler i kroppen – vi er på leir” og det tok ikke mange sekundene før vi hadde ordentlig leirstemning. I fjor sommer hadde leirpresten, Bjørn Olsen fra Betel Halden, Life`s trafikkskole som tema og Bjørn frisket opp kunnskapene til ungene. Vi fikk også en orientering om framdriften på Oven leirsted som nå bygges opp på spreng og man håper at den blir ferdig til sommerens juniorleir.

I pausa var det pizza, brus, kaker og godis og det var veldig hyggelig å se alle som pratet og lo, traff gamle kjente og la planer for sommerens leirer. Etter pause dro Roger Wold i gang Oven Quiz, morsomt!

Bjørn Hofmo har alltid med seg videokamera når han er på leiren og lurfilmer litt her og der. Det resulterte i en morsom videoseanse der alle kunne se klipp fra leiren, alt det teite, morsomme og kule man gjorde. Kvelden ble avsluttet med nok en sang fra Ovenbandet før vi tok farvel. – Vi sees på leir til sommeren, kunne man høre. Alle var enig om at det hadde vært en flott kveld.

At Oven leirene, som drives av DFEF, er betydningsfulle vet vi og leirene har de siste åra vært relativt fullbooket av små og store. Der knytter man vennskapsbånd, sosialiseres og mange får oppleve at kristendom ikke bare er teorier men virkelig liv – de får oppleve Jesus! Nå skal det arbeides på spreng fram mot sommeren, i håp om å avvikle leiren der. De er derfor avhengig av en massiv dugnad fra midten av mars og det er behov for all slags hjelp. Har du mulighet til å hjelpe i løpet av våren er det veldig fint, det blir arbeid i helger og på ettermiddager og da er du virkelig med på å bygge Guds rike.

Comments are closed.