Julen ble sunget inn

Til tross for surt vintervær var vi 70 mennesker samlet til julemøte på Bless i går, 18. desember. Tiden før jul kan ofte bli stress og mas, med mye som skal rekkes innen julaften. Da var det deilig å sette seg ned på Bless i går og la julefreden senke seg. Det var pyntet med julepynt og levende lys. Kvelden ble ledet av to juniorer, David og Andreas – uhøytidelig og med stødige stemmer ledet de oss gjennom kvelden.
Flott sang og musikk av Ole-Martin, Einar og Kenneth, som startet opp med sangen ”Jesus er stor” og Jesus var midtpunktet denne kvelden, ikke bare som det lille barnet i krybben men Han som kom for å gi håp, fred og glede!
Bjørn fortalte om alt det fine Jesus kom får og gi og barna satt som tente lys og fulgte med, han hadde masse spennende i sekken som han delte ut.
Det var grøt, frukt og godterier og ungene storkoste seg med pepperkakebaking og juledekor.
Tusen takk for alle som var med og bidro til en flott kveld på Bless.
De minste barna tente lys og sa lysversene, juniorene sang og det ble vist bilder fra misjonsmarkene våre; Ukraina og Kenya. Som en av juniorene sa; ”Jula handler ikke bare om å få men også om å gi!” Det er lett og bare å sentrere rundt seg og sitt, og tenke at vi har det bra og koser oss i jula. Rundt omkring sitter det noen som gruer seg for julehøytiden, til fyll og krangling. Noen har kanskje ikke noe nettverk og er ensomme. La oss være oppmerksomme og tenke på om det er noen vi kan invitere i jula eller komme med en liten oppmuntring – kanskje et besøk.  Det er ofte ikke mye som skal til.
Vi på Bless ønsker deg Guds velsignelse i jula og over det nye året og ønsker at du kan være til velsignelse for andre!

Comments are closed.