Teltmøtene fortsetter

Vi er nå inne i siste fase av teltkampanjen i fredrikstad. Resultatene har ikke uteblitt. Flere har tatt imot frelsen og mange har blitt møtt av Gud. Jørn Strand forkynnte kompromissløst fredag kveld og magne kom fram og la igen rusmidler oppe på plattformen.
Gjennom tunger og tydning kom det et svørt radikalt budskap og alle i teltet fikk en følelse av samme alvor som preget tidligere tiders vekkelsesmøter. -Hellig, hellig, hellig, sang teamet fra Bless mens innbydelsen gikk ut.
Jørn Strand som har sin fortid i rus og elendighet har et hjerte for de utslåtte, men han stryker overhode ingen med hårene.
-Du må stå djevelen i mot, du må reise deg, utbasunerte Jørn.

Jørn har også plass til humor midt i alvoret. Med gitaren på magen kommer han med de utroligste utsagn. Under gårsdagens møte så det til tider ut som Jørn kun talte det som kom ovenfra totalt uten forberedelse. Sånn sett skiller Jørn seg fra magne moderne forkynnere.

-Idag satser menigheter på seminarer og moduler for å få vekst. Man styrer menigheten etter svarene på evalueringsskjemaene. Men når Peter gikk på vannet var det ikke tid for å fylle ut skjemaer, forklarte Jørn tydelig og humoristisk måte.

Møtene i teltet er lange, fredag kveld varte møtet i nesten tre timer, men de aller fleste holdt ut helt til slutt. Møtet var svært godt besøkt, men i løpet av helgen kommer det nok enda fler til teltmøtene.

Comments are closed.