Teltet reises på Østsiden


Tom Jøran Kristensen er en av dugnadsarbeiderne som er i ferd med å reise det store møteteltet på Østsiden i Fredrikstad. Det er nå bare to dager til møtekampanjen starter.

To store trailere står parkert på plassen og på den ene er det et maleri av Jesus og ordet “Himmelekspressen” skrevet med store bokstaver. Turgåere undrer seg på hva som foregår og fra Fredrikstadbroa kan alle som kjører forbi se at ting er i ferd med å skje.

-Jeg kjenner en som var narkoman, men som ikke har rørt noe etter han ble kristen, forteller en tilfeldig turgåer etter at han får høre at teltet tilhører en tidligere narkoman.

-Det er fint denne plassen kan brukes til noe slikt, sier han mens dugnadsgjengen er i ferd med å reise teltet.
I løpet av kvelden er teltet oppe, mens møtene begynner på onsdag kveld kl 19. Deretter blir det møter hver dag kl 19 med unntak av mandag.

Jørn Strand har med seg et team på tre mann som organiserer det praktiske. Dette er første gang som Jørn Strand har teltkampanje på Østlandet.

Jørn Strand tror at folk på Østlandet er positive til Guds rike. – Jeg opplever Østlandet som åpent og fritt for evangeliet. Dette området tilhører jo ikke bibelbeltet, men likevel opplever jeg distriktet som åpent. Derfor gleder jeg meg til å være med på en slik kampanje som denne i Fredrikstad. Det er lokalmenighetene som må ta det største ansvaret, men vi kommer med telt og alt utstyr, forklarer Jørn

Comments are closed.