Nøkkelen mottatt

Det ble en meget hektisk juli måned for oss på Bless. Etter å ha fått øynene opp for et forsamlingsbygg til salgs sentralt i Sarpsborg gikk det plutselig slag i slag. Etter en felles visning var det tydelig en stor begeistring noe som ble bekreftet på menighetsmøtet dagen etter. Nå blir det gjerne stress i forbindelse med kjøp og salg av eiendom i Norge, men denne reisen vi fikk bli med på overgikk det meste. Samme kveld, faktisk kl 23 på kvelden ble papirene skrevet under og bygget var vårt. Overtakelsen skjedde 1 aug og som du ser av bildet har eldstebror Steinar Guthu nå fått overlevert bygget av tidligere eier Arne Lund (Norge for Kristus).

Nå er det mye som skal gjøres og planlegges, men vi har allerede bestemt at åpningshelgen blir 28-30 august. Da får vi besøk av Dennis Greenidge som skal tale i møtene.

Fra og med 28. august blir altså møtene på Bless i vår nye forsamling i Kirkegata 40 som også er kjent som Misjonshuset i Sarpsborg.

Bli med oss videre på reisen, alle er velkommen!

Comments are closed.