Åpningshelg Bless i Sarpsborg

For noen uker siden kjøpte vi det gamle ærverdige Misjonshuset (opprinnelig DFEF) i Kirkegaten 40 i Sarpsborg. Nå er det blitt vårt nye hjem for oss på Bless og den siste helgen i august så blir det åpningshelg med flere møter.

Fredag 28/8 kl 19 Arne Lund taler
Lørdag 29/8 kl 15 og 19 Trond Eriksen m.fl
Søndag 30/8 kl 14 og 18 Thor Ivar Grønli m.fl.

Gjeldende situasjon gjør at vi har noen begrensinger når det gjelder plass. Men “førstemann til mølla” prinsippet gjelder. Dette gjelder også lørdag kveld hvor vi forventer det kommer flest folk. Men på kveldsmøtet lørdag vil noen av plassene bli reservert til Bless egne medlemmer som må tegne seg på liste (Ta kontakt med Erik Wold 99036264 eller Wenche Wold 99721304). Vi håper å få plass til alle som kommer på alle møtene.

Fredag kveld taler Arne Lund (Norge for Kristus), som vi inngikk kontrakt med ved overtagelsen av bygget. Vi er spesielt takknemlige for prossessen, den åpenhet og velvilje som ble vist, og vi gleder oss til å høre Arne Lund på det aller første møtet med Bless i Kirkegata 40.

Lørdag og søndag var det opprinnelig menigen at Pastor Greenidge og et ektepar fra menigheten WWMF i London skulle komme. Dessverre øket smittenivået i Storbritannia akkurat over grensen. Vi ser nå at det ikke lar seg gjøre for dem å komme. Men vår kjære gode venn gjennom alle år, Trond Eriksen kommer på lørdag og bringer Guds ord til oss. Som vanlig på Bless så blir det forskjellige innslag og vi skal prise Herren sammen for hans underfulle vei og ledelse. Vi tror det kommer til å skje store ting allerede under åpningshelgen.

Vi stoler på Herren og at alle ting virker til det gode for dem som elsker Herren. Som du ser av bildet er plattformen helt tomt og gardiner mm. mangler. Vi har gjort enormt mye på kort tid, men fortsatt så står en del arbeid igjen. Men vi på Bless skal bli ferdig i tide og være klare til oppstart. Vi gleder oss til åpningsmøtene og vi håper å se deg!

Comments are closed.