Her tror de på vekkelse

I dette området som ligger et par kilometer fra sentrum, planlegges nå en stor utendørs kampanje i påsken. Vi skal finansiere dette og delta på møtene der i påsken. Broder Israel til høyre i bildet kjørte en lang vei med bil for å være med på planleggingen i går. Da var over 60 pastorer samlet og over 30 lokale pinsemenigheter blir med på dette arrangementet.

-Det skal bygges plattform, lyd og lysanlegg skal på plass og mye skal organiseres, forteller Israel på telefon.

-Jeg var ikke hjemme før klokken ett i natt, men det var fantastisk å møte alle de positive pastorene og se området, forteller Israel.

Vennene har stor tro til Gud at han vil gjøre store under og at mange vil bli frelst på de tre dagene kampanjen varer. I området så er det både hinduer og muslimer, og det er umulig de fleste steder å arrangere møter utendørs i India. Vær derfor med å be for denne kampanjen og at alt går bra. Vi gleder oss over de dører som Gud nå åpner.

Vi vil orientere litt nærmere og ta opp et offer til kampanjen på lørdagsmøtet på Bless 18. mars kl 19.

 

 

Comments are closed.