Guttane kommer hjem!

Førstkommende lørdag 18. mars kommer Ole Martin, Fredrik, Bjørn og Kenneth hjem til Bless for å vitne og lovsynge Jesus slik de også gjorde på det aller første møtet på Bless for over ti år siden. Ole Martin Bilet leder an i lovsangen denne kvelden og Bjørn Guthu skal preke Guds Ord.

Ole Martin forteller at de opplever en velsignelse og inngang etter en litt stille periode uten for stor aktivitet. Nå har de altså begynt å virke sammen slik de gjorde for flere år siden. Vi har hørt herlige rapporter fra de steder de har vært og flere av oss har også vært og hørt på dem i andre menigheter i distriktet. Men nå er det på høy tid at de vender tilbake til faderhuset og det er derfor ingen overdrivelse å si at vi gleder oss voldsomt til dette møtet. Be for guttane og be for møtet.

På dette møtet vil vi også ta opp en kollekt til møtekampanjen i India i April. Erik, Thor Ivar og Øivind drar til India i påska sammen med tre ungdommer Daniel, Nina og Hannah. Det blir et relativt stort opplegg hvor opp til 2-3 tusen mennesker kan komme på en tre dagers utendørs kampanje. Vi opplever at nye dører åpnes og at tegn og under skjer. Jesus lever og hans navn er Immanuel som betyr: Gud med oss! Erik vil orientere litt om denne kampanjen og øvrige møter i India på lørdagsmøtet. Disse turene har blitt finansiert stort sett privat tidligere, men i år må vi be om litt hjelp fra vår menighet hvor vi vet det er stor interesse for misjon. Husk du kan også gi på konto 6105 0655732 (merk gaven India), eller på Vipps #32996.
Senere i måneden reiser Jan Brynildsen og et team til Kenya, men det kommer vi tilbake til litt senere. Vi lever i spennende tider og vi kjenner at vi skal arbeide mens det er dag.

Vi ses på lørdag. Velkommen i Jesu navn!

Comments are closed.