Haakon Martinsen lørdag 11. mars

Førstkommende lørdag 11. mars taler Haakon Martinsen på Bless. Haakon har en rik tjeneste og vi som har fulgt ham i flere år vet at Gud arbeider sterkere og sterkere igjennom vår bror.  Denne lørdagen var det meningen at Evangeliesenteret skulle besøke oss, men her har ting gått litt galt og de har ikke mulighet til å komme denne lørdagen. Men Haakon hadde altså anledning og både taler og synger i dette møtet.
En hyggelig overraskelse er at flere gutter fra et rehab-senter i Latvia kommer og deler sine vitnesbyrd. De deltar på Levende Kilde fredag og kommer altså til oss på lørdag 11. mars. De snakker russisk, men de har med seg tolk siden flere av oss på Bless er litt rustne i de slaviske språk.
Bli med og pris Jesus sammen med oss. Velkommen til oss og føl deg hjemme i en åndelig atmosfære. Møtene begynner som vanlig kl 19 på lørdag.

Comments are closed.