Besøk fra Østerbo og misjonsoffer

Bilde_tre_under_menighet_Jan_nov14

Det vanlige vårofferet til menigheten går ut og isteden så tar vi opp et misjonsoffer for bygging av et nytt menighetsbygg i Kenya. Det er et konkret behov for et bygg som kommer til å koste ca. 16.000 kr, mao fullt overkommelig om flere vil være med for å få til dette. Behovet for dette bygget er stort, idag har de kun møter under et tre og det er derfor store merker på bakken pga mange mennesker som samler seg flere ganger i uken for å ha møte på denne plassen. Vekkelsen går fram i Kenya og vi ønsker å være med å bidra. Vi takker alle som ønsker å gi penger til dette. Offeret vil bli tatt opp lørdag, men benytt gjerne vår misjonskonto: 6105 06 55732

Vi får besøk fra Østerbo Evangeliesenter som kommer til å bidra med både sang, tale og vitnesbyrd. Møtet lørdag 16.mai begynner som vanlig kl 19 og alle er velkommen.

Vi ønsker også alle en riktig god 17.mai og vi minner om at alle er velkommen til Wenche og Erik Wold (Lauritz Johnsensvei 30, Lisleby) ca kl 17 for grilling og samvær. Ta med grillmat og drikke og bli med.

Comments are closed.