-Hadde dere ikke kommet ville jeg vært dø nå

Kvinne-Suriyanelli_900x600px
-Hadde jeg ikke kommet på møtet for et år siden ville jeg ikke vært i live idag. Da hadde jeg tatt livet mitt, forteller en svært så glad kvinne i den lille landsbyen Suriyanelli. Det lille tettstedet ligger idyllisk til med teplantasjer på alle kanter og et av Sørindias høyeste fjell i bakgrunnen. Blant en rekke bolighus opp en bratt bakke ligger forsamlingslokalet med den lokale Pastor Salomon som fryder seg over hva som har skjedd i hans lille menighet.
Det var for temmelig nøyaktig et år siden det hele skjedde.
Erik og Thor Ivar var sammen på misjonstur i dette området og denne kvinnen kom på møtet i en forferdelig situasjon.
-Hadde det ikke vært for dette møte hadde jeg aldri vært i live nå, sier kvinnen og nå vil jeg dra rundt å fortelle til alle om hva som har hendt meg.
Mannen hennes hadde altså hengt seg bare noen dager i forveien og hun hørte stemmen til mannen i hodet som kommanderte henne til å henge seg og hun kjente det lå ett bånd rundt halsen som hindret henne i å puste.
-Jeg minnes hun kom inn på møte med begge hendene rundt halsen og strevde med å puste, erindrer Thor Ivar. Det ble en kamp der hvor åndsmaktene i henne skrek, men de måtte til siste vike for det underfulle navnet Jesus.
-Jeg ble totalt fri, sier kvinnen som ble både løst i fra denne plagen og frelst i samme møte. Hun er nå en av de mest trofaste i den lokale menigheten og hun sprer nå sitt vitnesbyrd ut til alle der hun ferdes.
Året før på samme plassen overnattet 7 stk med full pensjon på det lokale hotellet og da vi skulle gjøre opp regningen for overnattingen, ville de ikke ta i mot pengene. De som eide stede var kristne og hotellet hadde nesten ikke noen gjester, men de hadde fått tro for at de ikke skulle ta betalt, men ville at vi skulle be for stedet. Vi ba om at Gud skulle godtgjøre dem mangedobbelt tilbake for dette og de fortalte at etter dette hadde det kommet mange flere gjester til stedet og de hadde blitt så velsignet av Gud det siste året.
Det var flere som gav tilbakemeldinger etter forbønn om helbredelse fra sykdom og plager etter møtet på dette stedet som vi nå har fått sånn kjærlighet til.

Du kan også lese om denne historien og se flere bilder på bloggen til Gospel Mission som også var med på å sponse denne turen slik at denne kampanjen i Sør-India ble mulig. Takk til alle som har vært med på å gjøre denne kampanjen mulig.

http://blog.gospelmission.no/?p=1184

Comments are closed.