Møtehelg med Birger Wroldsen

Birger-Wroldsen-900x600

Neste helg 12-14 juni blir det en møtehelg med Birger Wroldsen og team. Vi har kalt det disippelhelg siden Birger har fått dette med å gjøre mennesker til disipler på sitt hjerte. Resultatene i hans menighet på Karmøy har vært enorme. Fra ca 50 mennesker har de vokst på få år til å bli en menighet med over 350 medlemmer.
-Også denne uken har 6-7 personer blitt frelst, forteller Birger på telefon da jeg snakker med ham om møtene vi skal ha til helgen.
Birger Wroldsen er en dynamisk og åndsfylt forkynner med sunne holdninger og med et hjerte som brenner for Jesus.

Møtene er i samarbeid med Levende Kilde og Zoe og vi starter derfor fredag kl 18 på Levende Kilde. Lørdag blir det seminar kl 10-13 med enkel bevertning i pausen. Lørdag kl 19 er det vi på Bless som har ansvaret og da vil altså Birger og hans team delta med sang og forkynnelse. Alle disse møter er altså i Bless sine lokaler i Stabburveien 4. Søndag kl 18 er det også møte, men da på Zoe.

Vi oppfordrer alle å støtte opp om møtene og ikke minst seminaret på lørdag formiddag. Vi er klar over at det går mot sommer og at mange har andre planer i disse dager, men dette kommer til å bli en fin inngang til sommerferien hvor mange kommer til å delta på stevner rundt om i Norge. På Bless kommer vi til å ha sommermøter igjennom hele sommeren, men disse møtene kommer til å bli annonsert på kort varsel så følg med på våre hjemmesider.

Vi gleder oss til helgen med fint besøk av Birger Wroldsen.

Comments are closed.