Høstkarneval på Zoe

Hostkarneval-plakat

I en email fra Jan Halvorsen fra Zoe så skriver han følgende:

Halloween feiringen som har kommet til oss fra USA, har noen elementer i seg som ikke er så bra. Derfor har en del menigheter i USA og her hjemme laget en egen vri på dette. I Norge har noen et arrangement kalt Hallo Venn, og andre har lignende opplegg. Vi i Zoé Kirken har tenkt på dette, og i år har vi et alternativt arrangement som vi kaller Høstkarneval. 

Vi ønsker at barn i alle aldre skal få oppleve dette, og inviterer de til Zoé Kirken lørdag den 2. november. Vi gjør om bygget til en happening for barn, der vi har hoppeslått,  Rodeo, ansiktsmaling, ringspill og en del andre spenstige aktiviteter. Det blir også fengene sanger og en appell ved en av de yngre ungdomslederne, Joakim Sjødal. Og selvfølgelig blir det gotteri av alle slag!

Vi inviterer dere til å være med på arrangementet, og setter pris på om dere kan gi oss en rask tilbakemelding på om dere vil være med, og om dere kan stille med noen frivillige arbeidere! Vi trenger både folk til aktivitetene og til å hjelpe til i kafeen.

Et kjempefint tiltak av Zoe som vi anbefaler, ta med deg noen i den rette alderen til dette arrangementet.

Comments are closed.