-Se, hva som skjer

Gordon-DSC03896

-Legg merke til ordet “Se”, sa Gordon Tobiassen på Israelkvelden på Bless.

Gordon leste mange skriftsteder fra både Det Gamle og Det Nye Testamentet som alle inneholdt ordet “Se”.

-Vil lever i profetiske tider, bare de siste 10 år har det skjedd store endringer i Israel, ikke minst på det åndelige området. Det som for få år siden var utenkelig skjer i disse dager.

Gordon ga en rekke eksempler fra menigheter i Israel, fra det åndelige liv blant folk i forsvaret og forskjellige eksempler.

-Legg merke til hvordan USA nå får problemer, hvordan de mister dagsorden i viktige saker, forklarte en inspirert Gordon denne lørdagskvelden.

Theis Bernt Sandvik-101fir

Kvelden startet bra med herlig lovsang og bønn. Theis Bernt Sandvik ga alt i sangen og når de Israelske folketonene lød utover høytalerne så frydet forsamlingen seg virkelig. Til tross for tekniske problemer som to ganger feil på CD avspilleren og deretter brudd i en hovedsikring i et skap som var låst og som ingen hadde nøkkel til så klarte, guttene seg veldig bra. Theis var i ferd med å avslutte sin sang da El-pianoet døde ut og Gordon måtte dermed heve røsten litt ekstra under prekenen, men forsamlingen satt som tente lys og lyttet til undervisningen. Siden kommunen jobber med vannledningene så hadde vi ikke vann sist lørdag, men heldigvis hadde vi vann denne lørdagen. Nå var det bare strøm som vi manglet. Men kursen til kaffetrakteren fungerte og det ble mye latter og humor ut av situasjonen som oppsto. På Bless lar vi oss ikke vippe av pinnen av ytre ting som strøm og vann, her tar vi utfordringene som de kommer.

Neste lørdag kommer Trond Eriksen og da ønsker vi alle på nytt velkommen til en kveld med Jesus i sentrum. Møtet begynner som vanlig kl 19.

 

Comments are closed.