Møter og stevner framover

 

Vi opplever spennende tider og Herren rekker ut sin hånd. Vi lengter etter mer og ser fram mot spennende møter og stevner.

Her er litt av det som skjer framover:

Lørdag 25. februar taler Erik Wold,

4 mars får vi for første gang besøk av Terje Berg som er en lokal kjent forkynner av evangeliet gjennom mange år.

25, mars kommer Dag Arne Saltnes for å spille og synge sanger av Aage Samuelsen. Det blir vanlig vekkelsesmøte, men Dag Arne skal få sin del av møte for å velsigne oss med sin sangskatt og sitt liflige gitarspill.

I begynnelsen av april planlegger vi at Samson Kisemei kommer til oss og kommer antagelig til å være hos oss i ca 3 uker. Da blir det tett møteprogram, men datoer og detaljer må vi komme tilbake til. Mao Samson kommer nok til å være i Norge under påsken. Flybillett er ikke bestilt enda, men vi er straks klare.

Men 15. april kl 19 kommer i alle fall Evangelieteamet m/Ragnar Fianebakken og de andre glade trubadurene.

I slutten av april dsv 1.mai helgen blir det en leir/stevne sammen med Sion Fevik og Sion Viksjøfors i Sverige. Her må vi også komme tilbake til detaljer da dette er i ferd med å bli fastspikret i disse dager.

Det er også planlagt et lite stevne med Birger Wroldsen og muligens også Kjell Haltorp helgen 13.mai.

Mye er i ferd med å planlegges nå og vi kommer derfor tilbake med detaljer, men dette er noe av det som skjer framover.

Comments are closed.