Hva skjer på Bless?

-Du kommer og du overrasker meg, synger forsamlingen av full hals når møtet starter. Det er lørdag kveld på Bless og siden menigheten flyttet til Kirkegata 40 i Sarpsborg så har det vært vind i seilene og sterk atmosfære i møtene. Etter at lokalet på mirakuløst vis har blitt vårt gikk menigheten inn i en 40 dagers bønn og faste med møter hver dag. En slik innvielse gjør noe med en menighet og det har vi sannelig fått merke. Mange kommer til lørdagsmøtene kl 19 og menigheten vår er, om ikke fordoblet, så iallefall vesentlig bedre besøkt. Vi føler at vi nå har vært lang tid i vårt nye hjem, men sannheten er at vi i skrivende stund kun har hatt møter i litt over 2 måneder, men for en herlig velsignet tid det har vært.

De som kommer for første gang blir overrasket for det hviler et mektig nærvær av Guds kraft i møtene. Det er stadig nye som kommer innom og vi gleder oss over å se at mennesker opplever Herren og for mersmak av Herrens velsignele. Men vi stopper ikke opp, vi må videre. Det er mer land og innta i kanaans land. Så er er en oversikt over noe av det som skal skje:

Denne uken er det bønnemøter som vanlig tirsdag 4/11 og torsdag 6/11.

Lørdag 7/11 kommer Randi og Hjalmar Johansen for å både synge og preke himmelen ned som vi sier.

Søndag 8/11 så blir det møte kl 18. Det er ikke så ofte vi har søndagsmøter på Bless, men vi føler nå tiden er inne til å ta noen nye skritt og derfor samles vi også søndag denne uken. Det kommer til å bli søndagsmøter en gang i mellom framover slik det nå ser ut.

Tirsdag 10/11 blir det menighetsmøte. Det blir fokus på økonomi, men også andre ting. Hva har skjedd siden vi tok over lokalet? Hvordan ligger vi an økonomisk etter det store løftet  og hva er planene framover. Etter en enorm dugnadsinnsats så må vi også planlegge litt jobb framover. Spennende tid, spennende muligheter.

Torsdag 12/11 Bønnemøte

Fredag 13/11 deltar vi med sang på Norge for Kristus kl 19. Halvard Hasseløy taler.

Lørdag 14/11 kommer Eirik Syvertsen og forkynner. Det blir likevel ett møte denne lørdagen som vanlig kl 19.

Bli med i Herrens armé, bli med på Bless og opplev Herrens utrakte hand.

Comments are closed.