Møter på Internet

På Bless har vi snudd oss rundt og startet med å sende møter, bibelundervisning, sang og forkynnelse direkte fra lokalet på lørdager kl 19. Flere andre program er også blitt laget. Erik Wold har reist rundt i Hauges fotspor, Thor Ivar har en bibeltimeserie om Jesu siste dager med veldig spennende ting. Det meste av dette ligger også på YouTube, mens vi sender direkte på Facebook.

Om du ikke er datakyndig er kanskje det letteste å snakke med noen slektninger eller noen du kjenner til å hjelpe deg. Ellers er det utrolig hvor enkelt man finner ting ved feks bare å søke etter “Bless Kristent Fellesskap” på nettet.

Påskeaften kl 19 blir det et sangmøte med flere spennende gjester på vår Facebook side. Det meste er direkte, men deler vil være opptak for at vi skal overholde myndighetenes restriksjoner om samling i grupper.

Søndag 1.påskedag skal vi prøve på noe nytt og spennende kl 17 på facebook. Vi skal ha gjester i studio, vi får videoinnslag fra Kenya, India, Israel og flere steder og alt kommer til å foregå på engelsk. Vi håper dermed å få koblet sammen brødre og søstre fra forskjellige deler av verden. Dette blir spennende.

Comments are closed.