Samson taler på Bless lørdag 21.okt

Nå har det vært full fart de siste dager og endelig kom Samson og ble med oss på reisen rundt til forskjellige menigheter. Det har vært herlige møter og lørdag 21. okt taler han altså på Bless. Vi gleder oss veldig. Vi samler som kjent inn penger til bl.a. bibelskole, evangelisering og forsamlingsbygg blant masaiene i Kenya. Det er vekkelse og framgang blant Samsons folk, men også stor nød pga lite regn og vanskelige tider. Vår hjelp er derfor helt nødvendig og vi håper mange vil være med på dette. Givergleden har vært stor der vi har vært og denne uken er det mulig å gi på konto 6105 06 55732 eller Vipps 32996. Merk gjerne gaven med “Kenya”. Det blir selvfølgelig tatt opp misjonsoffer på lørdag så dette blir spennende. Vi er med på noe stort og misjon er vår hjertesak.

Lørdagsmøtet på Bless begynner kl 19 og søndag deltar vi med sang og vitnesbyrd på Kristi Menighet kl 11 og på Salem Jaren kl 19. Bli med, det er herlig å leve med Jesus, han skuffer ingen. Velkommen!

Comments are closed.