Samson Kisemei klar til avreise

Byråkratiske ting er noen ganger en utfordring. Dette har vi fått merke de siste dager i forbindelse med visum søknaden til Samson som skal besøke oss i disse dager. Samson har jo vært i Norge og Europa mange ganger før og dette burde derfor være enkelt, men slik ble det ikke denne gang. Nå er visstnok alt avklart, men han har likevel ikke fått sitt pass med visumet slik at han kan få reist. Derfor blir møtene i helgen altså uten Samson. Vi håper å ha vår kenyanske bror her tidlig neste uke slik at resten av møtene kan gå etter planen med Samson i vår midte.

Vi på Bless deltar imidlertid med sang, vitnesbyrd og forkynnelse på Levende Kilde og Arken Løten i helga. Også møtet på Bless går som vanlig kl 19 på lørdag. Jesus svikter iallefall ikke, den Hellige Ånd trenger ikke noe pass eller visum og Guds kraft åpenbarer seg for alle med lengsel og behov. Vi kjører på videre i Jesu navn og ber til Gud for vår bror i Afrika som lengter etter å være med oss på de ulike møter vi skal ha. Vær med i bønn og velkommen til møtene.

Oppdatering 10.10.17:

Vi har akkurat fått beskjed at visum er innvilget slik at Samson kan sette seg på neste tilgjenglige fly. Vi håper at han da kommer i morgen onsdag 11. oktober og vil da rekke møtet på Sion Ingedal onsdag og resten av planene som vi har lagt. Takk for alle som har vært med å be, endelig gikk dette i orden.

Comments are closed.