Thor Ivar Grønli taler lørdag 11. februar

Førstkommende lørdag taler vår lokale forkynner Thor Ivar Grønli. Møtene er ladet av Guds kraft for tiden og det er veldig spennende å være på Bless på lørdagskveldene. Sist lørdag skjedde flere konkrete ting hvor vi merket at Gud ønsket å føre oss videre ut i sin velsignelse og gjerning. Hans kraft til helbredelse, til utfrielse og til hjelp er ikke blitt svakere selv om vi nå lever i 2017. Det er uro i verden, mange er urolige, men i menigheten kan du få oppleve Guds fred. Det er viktigere enn noen gang å søke Herren. Vær ikke lunken, la ikke sløvhet og likegyldighet snike seg inn i ditt liv. Kom på møte og søk Herren, du vil aldri angre på det. Gud velsigne deg og vi håper at vi ses på lørdag. Møtet begynner som vanlig kl 19. Vær velsignet!

Comments are closed.