To nye prekener lagt ut

prekenill

Vi har nå lagt ut to nye prekener fra i år. Den ene er fra årets første møte hvor Halvard Hasseløy talte om Herrens høyre hånd. Den andre prekenen er av Thor Ivar Grønli som taler om Menighetens to speil, en preken som åpenbarer helt nye sider av Guds Ord.

Fikk du ikke anledning til å være med på møte på Bless? Nå kan du lytte til mange av prekenene på denne hjemmesiden. Bare klikk inn på MEDIA og PREKENER MP3 i menyen til venstre, eller følg denne linken Prekener på Bless.

På denne siden vil du også finne noen opptak av sang og musikk og vitnesbyrd. Vi kan ikke love at alle møter vil bli lagt ut på nettet, men vi vil prøve å få publisert så mange som mulig på vår hjemmeside. Så følg med på det som skjer på Bless. Takk for alle gode tilbakemeldinger og takk for at ber for oss. Gud velsigne deg!

Comments are closed.