Full fart i Januar

Halvardpicture-8

Halvard Hasseløy taler tradisjonen tro på årets første møte lørdag 7. januar kl 19. Vi er med å støtter det flotte arbeidet til Open Heart i Ukraina og det blir selvfølgelig et offer til dette arbeidet på dette møtet.

Lørdag 14. januar får vi et nytt besøk nemlig Jane og Jonson Osoy fra Kenya. Dette pastorparet får gode skussmål av vår bror Gunnar Østrem som har formidlet denne kontakten. Vi har et hjerte for Kenya på Bless og gleder oss til dette spennende besøket.
OPPDATERING 9/1:  Pga problemer med visumet så har våre kenyanske venner valgt å utsette reisen til Norge. Vår lokale forkynner Thor Ivar Grønli trår til og forkynner derfor denne kvelden.

Lørdag 21. januar kommer Allan Hansen fra Aalborg i Danmark. Vi har kjent Allan og hele hans aktive familie i mange år og denne lørdagen er han i Norge og kommer derfor til Bless for å synge og tale.

Lørdag 28. januar blir det nok et danskebesøk, eller kanskje vi heller skal si et Afrika besøk. Egon Falk er i distriktet og kommer til å tale Guds Ord på Bless denne lørdagen. Egon og kona driver et meget stort evangeliseringsarbeid i Tanzania hvor mange blir både frelst, helbredet og utfridd. Dette skjer selvfølgelig ikke uten motstand fra forskjellige hold, men Gud har holdt sin hånd over våre venner i mange år nå. Vi gleder oss til å høre forkynnelsen og rapportene fra kampanjene i Tanzania.

Vi starter altså friskt i 2017 og vi ber til Gud om nok et velsignet år. 2016 bød på utfordringer og hendelser vi ikke kunne forutse, men igjennom dette har vi fått oppleve håndgripelige mirakler fra Gud. Vi som har vært frelst i mange år har kan vel ikke huske et år hvor det har skjedd så mange overnaturlige og spesielle ting som det vi opplevde i 2016. Vi regner med dette bare er starten på de velsignelser, men også utfordringer neste år kommer til å bringe. La oss være i bønn for neste år slik at Gud kan få sin vei med oss, som er levende lys i denne verden på tross av våre åpenbare svakheter. Men Gud er sterk og han vi åpenbare seg igjennom sin sønn Jesus Kristus. Det er seier i Jesu navn! Godt Nytt År til alle !!!

 

 

 

Comments are closed.