Det handler om hva Jesus gjorde

Arild Wahlberg  måtte både forkynne og lede sangen denne kvelden pga våre to andre sangledere ikke kunne komme. Men Arild tok oppgaven og Guds Ånd nærmest senket seg ned over forsamlingen under første fellessang.

-Det er så underbart det navnet Jesus, lød koret om og om igjen mens forsamlingen priste Gud.

Arild preket om Jesu oppstandelse og det faktum at Jesus lever og er en virkelighet for oss.

-Han lever i våre hjerter, forklarte Arild. Din egen tilfredshet er faktisk den største evangeliseringen. Gud har sett vårt liv fra vugge til grav, og han har sonet alt på golgata kors. Derfor er vi trygge og kan hvile i Guds nåde.

Arild fortalte også fra sitt eget liv om hvordan han opplevde at sannheten om Guds seier og Guds nåde frigjorde ham fra mismot og egen fordømmelse. Kort sagt dette var en nyttig undervisning. Arild avsluttet med sangen “Det handler om hva Jesus gjorde” og dette koret ble som en konklusjon på denne kvelden.

Comments are closed.