Pastor Nelson talte om å tjene Gud

Nelson_tambaram_900px600px_2009_3558

Etter sang og gripende vitnesbyrd fra gutter og jenter fra Evangeliesenteret fikk vi høre en inspirert Pastor Nelson som gikk ut i fra et skriftsted i Joh 12.

– Vil noen tjene Jesus så vil Faderen gi ham ære, leste Nelson fra Joh 12:26. Vi vil få lønn fra Faderen om vi vil tjene Jesus. Vi må vite hvem vi tjener, vi må vite hvilken tjeneste vi har. Vi skal ikke sammenligne oss med noen, vi er alle unike for Gud.

Salen satt som tente lys under forkynnelsen. Dette var virkelig et rett budskap i rett tid.

– Mennesker kommer til menigheten for å bli betjent, men også for å tjene. Maria i dette kapittelet tjente Gud. Det står faktisk at “hun gjorde det hun kunne”. Hun salvet Jesu føtter med kostelig Nardus salve. Hun ble kritisert, men vitnesbyrdet om hva hun gjorde har blitt forkynt og fortalt i generasjoner akkurat slik Jesus forutså.

Det var veldig mange samlet til møte på Bless lørdag 23. august. Mange førstegangsbesøkende fra Evangliesenteret, men også fra andre steder kom det flere nye som ikke har besøkt oss før. Vi tror alle fikk en uforglemmelig kveld på Bless med Jesus i sentrum.

Pastor Nelson leder en menighet i utkanten av Indias fjerde største by. Tidligere i år besøkte han våre misjonsmarker i Kenya og var til stor velsignelse både på masai-bibelskolen og i møtene i Afrika. Det var første gang afrikanerne så en kristen inder og det ble et herlig møte mellom forskjellige kulturer. Men siden vi kristne er brødre og søstre så skaper ikke slike kulturelle forskjeller noe problem, tvert imot så skaper det et mangfold og en åndelig rikdom.

Comments are closed.