David, Saul og oss

simon-g

– David er ikke et bilde på oss, men på Jesus, forklarte Simon Griis på lørdagens møte.
I historien om David og Goliat så kan vi identifisere oss med Kong Saul som ikke kunne vinne over filistrene i den fastlåste situasjonen som var i Israel ca. tusen år før Kristus.
– Men David og Jesus kom fra samme by Betlehem og lik Jesus så løste David problemet ved å vinne seier over fienden slik at hele nasjonen ble reddet. Tusen år etter vant Jesus en seier ikke bare for nasjonen, men for hele verden.

Det var ikke mange samlet på Bless denne lørdagen i fellesferien, men de som kom fikk høre herlig sang og gode vitnesbyrd fra våre kjære danske venner som ferierer i Norge i sommer.
-En av grunnene til at David ikke ville bruke Sauls rustning kan være at det da ville se ut som om det var Saul som kjempet mot Goliat og ikke David, sa Simon og fortsatte med en rekke nye tanker og poenger fra den eldgamle historien om David og Goliat.

Det ble også et godt gjensyn med Heidi, kona til Simon, som avga sitt vitnesbyrd på ekte Øssia dialekt. Hun har heldigvis ikke har glemt den etter alle årene på Jylland. Vi vet jo heldigvis at Heidi aldri vil bli riktig dansk og det gleder vi jo oss selvfølgelig over. 🙂

Dette var mao en inspirerende kveld på Bless midt i disse stevnetider. Mange av oss har vært flere turer på bl.a. Østerbo hvor det i år har vært meget gode møter som det forøvrig alltid er når Evangeliessenteret har stevne. Nå skriver vi straks august og da begynnner mange å vende hjemover ifra ferie. Forhåpentligvis er alle fulle av Guds Ånd og med masse energi etter å ha fått slappet av i sommer. Dermed kan man være med i sin lokale menighet og bidra med å løfte Guds sak fram. Vi ser fram imot den kommende høst med herlige møter på Bless. Men inntill videre vil det fortsatt være sporandiske sommermøter med kort varsel. Så følg med på våre annonser. Fortsatt god sommer!

Comments are closed.