På vei til Kenya

ggmashuhudaskilt_7593-755632

I påsken kommer Erik Wold til å besøke Kenya og områdene der Bless Evangelic Ministries driver sitt arbeid. Vi har i flere år sponset Evangelist Samson Kisemei som er en innfødt masai og ivrig forkynner av evangeliet. Misjonen som vi driver ut fra menigheten vår vokser stadig og vi har ved Guds nåde fått mulighet til å hjelpe til på de områdene som ligger på vårt hjerte. Vi har i denne stund sponset 5 menighetsbygg i  det vakre Kilimanjaro-området hvor den eksotiske masai stammen holder til. Samson som også er masai hjelper disse små, men hurtigvoksende menighetene på flere måter.

-De trenger ikke bare materiell hjelp, men også sosiale og åndelige behov må fylles. Bibelskolen som er unik og spesielt tilpasset disse fattige og ofte analfabete pastorene blir sponset fra oss i Fredrikstad og fra Pinsemenigheten i Ålesund. Samarbeidet har gjort det mulig å få til dette meget viktige prosjektet, forklarer Erik

Bildet viser innvielsen av Mashuhuda church som nå er i full drift. Påskeaften er det et nytt menighetslokale som skal innvies. Vi har satset stort på misjonen, men det trengs midler for å holde igang dette viktige arbeidet. Vi trenger din hjelp. Vi satser ikke over evne, men vi sender ut de midler som vi får inn til stor velsignelse for områdene i Kenya. Nå ønsker vi å be deg om hjelp, ikke til billetter og administrasjon, men til å holde bibelskolen i gang og for å kunne hjelpe fattige. På førstkommende lørdagsmøte 29. mars kommer vi til å ta opp et misjonsoffer, men du kan også sette inn penger på vår misjonskonto 6105 06 55732.

– Dette blir en meget hektisk tur, forteller Erik. Jeg skal nemlig på en rundtur med en uke i India først og deretter en uke i Kenya. I India skal vi ha friluftsmøter i landbyer for å hjelpe de lokale menighetene og for at mennesker skal bli frelst å få hjelp. Her blir Thor Ivar Grønli også med, han har et kall for slike kampanjer for ufrelste. Vi to har vært på tur tidligere og  det har vært veldig spennende og fungert helt perfekt. I India har vi ikke noe stort budsjett, likevel får vi utrettet store ting. Når Thor Ivar reiser hjem så blir jeg ikke helt alene.  Denne turen til India har ikke noe med Bless misjonsvirksomhet å gjøre, men Pastor Nelson fra Tambaram som besøkte oss i 2013 blir med meg til Kenya og kommer til å hjelpe til med undervisningen av masai pastorene. Dette blir veldig interessant siden masaiene aldri har sett en kristen indisk pastor før siden de fleste indere i Kenya mest er forretningsfolk og hinduer.

– I Kenya skal vi også ha massedåp. Det er utrolig mange som har blitt frelst det siste året under vekkelsen som pågår. Sist vi var i Kenya døpte vi nesten en hel menighet med nyfrelste. Pastorene får undervisning i viktige emner og Guds Ord har framgang. Det er så mye vi ønsker å gjøre og for få midler kan vi utrette store ting. Vi trenger hjelp, men også forbønn. Be om at vi må være friske, be om at vi må ha åndelig styrke. Be om at vi må få mot å styrke til å fullføre de visjoner og planer som Gud har for oss, sier en veldig spent Erik som gleder seg til de kommende uker.

En menighet som bare samler til seg selv blir fattig, men en misjonsmenighet blir rik. Vi vil være med å gi. Bli med oss, bli en Guds medarbeider. Givergleden til Kenya er meget stor i distriktet. Takk til alle som er med i bønn og sponsing på forskjellig vis. Gud velsigne deg.

 

Comments are closed.