Et fantastisk dåpsmøte

Tove-hender_0700

 

Det ble en fantastisk kveld på i Kristi Menighets lokaler med 4 herlige damer som ble døpt i vann med full neddykkelse.

Møteleder Geir Knædal fortalte sitt vitnesbyrd om hvordan han som tidlig tenåring ble døpt for mange år siden. Dette ble et vendepunkt i hans liv og noe som bevarte ham gjennom mange vanskelige år. Alle som var framme bemerket de herlige damene i hvitt som satt på første benk klare til å bli døpt.
Den ellers så blide Erik var litt i det nidkjære hjørnet i kveld og forklarte hvordan tidligere hellige hadde kjempet for de bibelske sannheter under stor forfølgelse.
-Vi som er pinsevenner har ikke sakramenter, ropte Erik ut. Vi har kun Jesus og hans nåde. Vi døper ikke for å bli Guds barn, men fordi vi har blitt frelst ved Jesu verk på golgata.

EWprek_0612
Etter dåpsappellen kom alle de fire dåpskandidatene fram og avga sitt vitnesbyrd til alles overraskelse. De hadde nemlig ikke tenkt å si noe da de fleste av dem var svært nervøse, men usikkerheten forsvant som dugg for solen.
-Jeg er nyfrelst og har ikke så mye peiling på personene i Bibelen, men idag så fikk jeg et ord, sa Nina før hun leste et flott vers fra Jeremias.
Under dåpen var det gledesscener og jubel. Jentene frydet seg over å bli døpt og det var en takknemlighet som ikke kunne skjules.
Det ble et langt møte hvor Trond Eriksen forkynte om profetordet og de siste tider. Trond hadde igjen et godt budskap til oss på Bless og mange var framme til forbønn.

Vi legger noen bilder ved fra denne flotte kvelden.

Synger_0585 SalBak_0548

Nina_0654 Malin_0652

Unniglad_0681 NinaMalin_0665

4damer_0532 GeirK_0570

 

Comments are closed.