Egon Falk: Jeg lever i Markus 16

egon_falk_1

 

Lørdag 25. januar kl 19 talte Egon Falk på Bless. Det ble et innholdsrikt møte med flere svært gode gjensyn med brødre og søstre. Det er noen år siden Svein Åge og Ingun Mathisen bodde i Fredrikstad, men nå hadde de tatt turen fra Brummundal og ned til oss for å være med på møte. Svein Åge vitnet gripende full av ånd og kraft om en levende Jesus. Vi hadde også besøke fra Afrika, Sassman og Jane Masaga kom med hilsninger og afrikansk sang. Heldigvis hadde vi Egon i blant oss som oversatte fra kiswahili til norsk.

Egon viste video klipp fra store kampanjer i Tanzania hvor tusenvis av afrikanere var samlet. Siste kampanje medførte at over 2000 ble frelst og mange ble helbredet og utfridd. Egon gikk ut fra Markus 16 som omhandler tegn, under og mirakler. Hele Egons tjeneste baserer seg på et liv i tro på Gud og hans beskyttelse. Egon fortalte også om møter de har på Zanzibar som er svært muslimsk. Flere kirker er brent ned av muslimer og flere kristne er drept. Men i tro til Gud reiser Egon og kona ut også til denne øya med stor frimodighet.

Vi er nå inne i en meget spennende periode. Vi har opplevd et lite gjennombrudd og Gud gjør under. Flere menigheter i distriktet opplever det samme og vi løftet også Østfold fram i bønn i dette møtet. Thor Ivar Grønli var nok den gladeste av alle denne kvelden. Dagen før hadde Gud gjort mye for hele hans familie. Detaljene får du ikke her, men om du besøker oss på Bless en kveld så kan du også få del av det Jesus gjør iblant oss. Vi er så takknemlige for dette. Fortsett å be for oss og for vårt distrikt. La oss benytte den beleilige tid slik Skriften sier.

Comments are closed.