Gode møter i Østfold

AskimSKEW_7824

– Du har nøklene til himmelens rike, roper Samson ut til en lyttende menighet.
Vi er på formiddagsmøte i Filadelfia Askim og mange mennesker har kommet på dette møtet. Mange av de som er til stede er innvandrere og noen av dem venter på oppholdstillatelse, mens andre venter på å bli sendt ut av landet. En iransk dame med en nyfødt unge kommer fram til forbønn, hun er i en desperat situasjon, men menigheten holder rundt henne mens de ber og gråter. Vi merker det er stor varme i denne menigheten.
– Jeg er masai og kommer fra et stolt folk i Afrika, forteller Samson. Men det er stor vekkelse i blant vårt folk nå.
Mange kommer fram til forbønn og folk står med opprakte hender og ber til Gud. Dette gjør inntrykk på oss.
Etter en hyggelig prat med pastoren så kjører vi hjemover igjen, vi skal nemlig på enda et møte idag. Søndag kveldsmøte blir i Skjeberg. Menigheten her er mindre, men også her har det kommet mye folk for å høre evangeliet. Koret synger så vi nesten får tårer i øynene. Pianisten tryller fram de herligste toner og det er åpent å godt i dette møtet i Betania Stasjonsbyen. Menigheten er med når vi synger et afrikansk kor. Stolt viser vi fram bilder av hva Gud gjør blant masaiene, vår misjon har nå bygget 5 menighetbygg i Kilimanjaro området og om vi får inn flere midler kommer det til å bli enda flere bygg hvor masaiene kan ha møter og prise sin frelser.
Vi er oppmuntret over de besøk vi har gjort hittil. Det skjer faktisk mye mer i Østfoldmenighetene enn det vi er klar over tenker vi idet vi setter oss i bilen for å kjøre hjem. La oss fortsatt be for Østfold og for Østfoldmenighetene.

Comments are closed.