Birger Wroldsen og Kjell Haltorp kommer 12-13/5 Kl 19

De er kjent for sitt arbeide i midtøsten, fra sine programmer på Visjon Norge og for stevner og møter rundt omkring. Birger Wroldsen til høyre på bildet har vært hos oss tidligere, mens det blir første gang Kjell Haltorp besøker oss. Historiene om Kjell Haltorp (84) er mange, han er predikant og bibellærer, men først og fremst så er han et vitne i hverdagen. På hoteller rundt i verden blir folk frelst og menigheter startet. Han vitner for alle med et hjerte som brenner for Jesus som aldri før. Noen av oss hørte forkynnelsen til Kjell allerede på 70-tallet og nå kommer han altså til Bless sammen med sin yngre venn Birger Wroldsen som vi kjenner fra før. Birger er pastor i Troens Ord på Karmøy som er en DFEF menighet. Birger brenner også for Jesus og begge er det vi mildt sagt må beskrive som svært aktive i tjenesten.

Møter fredag 12.mai kl 19 og lørdag 13.mai kl 19. Søndag deltar de på Norge for Kristus kl 18.

Ta turen til Bless, vi gleder oss til dette stevnet. Det blir bønn på hverdagene 8-11/5 kl 19 i forkant av stevnet.

Comments are closed.