Møter i juni

Det blir pinsestevne lørdag 8.juni kl 15 og 19 og søndag 9.juni kl 18. Ina G, nå mer bosatt i Fevik og Israel fra India deltar i møtene. Vår indiske bror Israel er en god forkynner og en hardtarbeidende koordinator for store misjonsprosjekter i India. Det er bare å glede seg til pinsestevnet som nå raskt nærmer seg.

Før dette så får vi besøk av Vidar Aronsen som mange ganger har vært i Kina. Det blir første gang han besøker Bless, men mange av oss kjenner Vidar fra før. Samme møte kommer en full minibuss fra Risør Evangeliske for å være med å vitne og synge i møtet. Sist uke var en en ungdom som tok i mot Jesus som sin frelser. Det var gripende å se og mange andre ble også møtt av Gud. Veldig spennende møter, bli med oss på reisen med Herren inn i en herlig fremtid som ender i himmelen. Vidar Aronsen taler altså på møtet lørdag 1.juni kl 19 på Bless, Stabburveien 4, 2.etg. Velkommen!

Comments are closed.