Hjelp et sykt barn i Kenya

Mangler du idè til julegave i år.
Kanskje dine venner/slekninger har det meste?
Hva med å gi en gave til et sykt barn i Kenya?

Initiativet til dette kom etter vi møtte flere syke barn i nærheten av bostedet til Samson og Betty Kisemei. De bor nå blant svært fattige masaier som ofte ikke har penger  til lege, medisiner eller transport til nærmeste by. Charlotte og Philip Linkas som var med oss på turen ble grepet av dette og ga en liten sum penger som reddet livet til to barn. De bestemte derfor at noen av julegavene i år skulle gå til dette formålet. Vi syns dette var en god tanke og et fint prosjekt som flere kan være med på. Vi har laget noen enkle julekort/kvittering som vi har skrevet ut lagt på Bless. Du kan også skrive disse ut her, brette dem eller skrive ut på begge sider av et A4 ark. Dermed kan du skrive opp beløpet du ønsker å gi og glede noen både hjemme og ute nå i jula. Vi på Bless i samarbeid med Samson Kisemei sørger selvfølgelig for at pengene går uavkortet til formålet.
Takk til alle som vil være med og God Jul til alle.

Vår misjonskonto er 6105 06 55732 eller bruk VIPPS #32996. Merk gaven “julegave Kenya”.

 

Julekort/kvittering kan lastes ned her.

Comments are closed.