Herren gjester sannelig sitt folk

Det ble et helt spesielt møte sist lørdag og vi kjenner at Gud vil noe med oss. Thor Ivar Grønli fikk nesten ikke startet med å preke i den mektige bønneatmosfæren og flere fikk et møte med Gud lenge før ettermøtet. Vi er litt undrende og spente siden denne mektige atmosfæren av den Hellige Ånds nærvær gjør at vi må lytte til Herrens stemme i våre liv. Thor Ivar kommer derfor til å preke til lørdag igjen og vi tror dette er riktig. Vi har på ingen måte tatt sommerferie på Bless, møtene fortsetter. Det blir også husfellesskap på Borgenhaugen kl 19 tirsdag 5. juni, og dette blir nok siste husmøte hos Guthu før ferien da mange skal til midtsommer konferensen i Bollnas ved sankthanstider.
Lørdag 9. juni kommer Haakon Martinsen på besøk med både gitar og forhåpentligvis også kone. Vi gleder oss over Haakons tjeneste og vi kjenner at Haakons frigjørende budskap om Herrens nåde og liv er akkurat det vi trenger på Bless. De er også i ferd med å bosette seg i området så dette syns vi blir veldig bra.
Lørdag 16. juni kommer Roy Arneberg med både trekkspill og sin bedre halvdel. Familien har opplevd legedom i en vanskelig situasjon og vi setter derfor pris på at de kan komme og dele Guds Ord med oss.
-Vi gleder oss, hils vennene, skrev Roy til oss for et par dager siden.
Vi anbefaler alle å ta seg en tur på Bless i disse dager for å se og høre hva Gud gjør midt i blant oss. Kom med forventning, du kommer ikke til å bli skuffet. Vi ses !!!

Comments are closed.