De gode møtene fortsetter

Det skjer ting på Bless og vi opplever nå en spennende tid. Disse tegn skal følge dem som tror, sier Skriften og det opplever vi i disse dager. Lørdag taler Erik Wold og det blir også info fra siste misjonstur i Kenya. Jan Brynildsen skal informere litt sammen med Philip og Charlotte som var med til Kenya for første gang nå i april. Etter planen skal de vise en kort film fra reisen og arbeidet blant masaiene.

Sist uke var det nesten helt fullt på Bless og en ung dame ga livet sitt til Jesus på slutten av møtet. Vi har ofte frie vitnesbyrd på møtene og flere var framme og fortalte hva Jesus har gjort for dem i det siste. Dette skaper liv i menigheten og vi kunne prise Herren sammen. Be til Gud for møtene og kom med forventning. Håper vi ses lørdag kl 19!

Comments are closed.