Ina Guthu taler lørdag 14/4

Ikke bare er hun et fyrverkeri av en forkynner, hun har innsikt i Guds Ord og hun stoler alltid på Herren. Hun opplever Guds ledelse mektig i sitt kall, men peker alltid oppover for å gi ham all ære, han som virker i oss. Førstkommende lørdag kommer altså Ina Guthu hjem til sine egne på Bless. Hun bor og virker i Fevik på Sørlandet, men Ina er fra Sarpsborg så vi føler at hun er en av oss på Bless. Vi gleder oss veldig og vi er stolte av vår søster som har tjent Jesus med et udelt hjerte siden hun var en liten jente. Resultatene har ikke uteblitt og dette kommer vi sikkert til å høre mer om på lørdag.
Det er spennende på Bless for tiden. Stadig nye mennesker kommer innom og vi tror ingen drar skuffet hjem etter en kveld på Bless. Vi priser Herren og tar tid til å høre fra den enkelte hva de har opplevd med Herren. Vi ønsker å være en levende forsamling og da kan alt skje for Jesus er i blant oss. Jesus lever og han har ikke etterlatt oss alene her på denne jord. Gjennom den Hellige Ånd får vi kjenne et mektig nærvær av himmelen i møtene og Gud stadfester sitt ord med de tegn som følger med. Det er rett og slett bare å lukke opp for Guds velsignelse og frelse. Alt ble fullbrakt på Golgata. Kom og se! Velkommen til oss i Stabburveien 4, møtet begynner kl 19. Vi ses!

Comments are closed.