Bjørn Guthu taler lørdag 3. september

Bjornewmoddesat

Han er vokst opp i våre møter og bestemte seg tidlig for å følge Jesus med all sin energi. Nå er han gift  og er aktiv i pinsemenigheten Filadelfia i Moss. Førstkommende lørdag kommer Bjørn Guthu for å tale hos oss på Bless. Bjørn var bare 15 år da han preket for første gang og han har samme glød som det han hadde dengang. Vi gleder oss veldig til lørdagens møte og ser fram i mot å se deg også. Velkommen i Jesu navn. Møtet begynner som vanlig kl 19.

Det er også teltmøter ved Kongsten Fort fram til fredag 2. september. Jørn Strand forkynner og mange har fått oppleve frelse og utfrielse i disse møtene. Teltet er oppvarmet og det er bare å komme for å oppleve radikal forkynnelse og herlig sang og musikk i fra lovsangsteamet med Olle Petter Olsen og flere kjente sangere i spissen.

Comments are closed.