Påske med Guds nærvær

IMG_2534_salbak_AnneGro_1800x600

Det ble et flott påskestevne på Bless med mye folk og besøk av mange kjente, men også mange som besøkte oss for første gang. Fra første sang kjente vi at dette stevnet kom til å bli spesielt. Det ble mange sterke vitnesbyrd om Guds under. Vennene fra Viksjøfors i Sverige sang og priste Gud sammen med oss og Markus Broberg forkynte påskaften et mektig budskap hvor han tok utgangspunkt i Døperen Johannes virksomhet.
-Elisabeth var gammel, men Maria var bare en ungdom likevel var de sammen og oppfylte Guds vilje, forkynte Markus første kvelden.

IMG_2600_EW_900x900
1. Påskedag var det møte med brødsbrytelse. Erik Wold forklarte viktigheten av å bryte brødet og hvorfor nettopp brødsbrytelsen var en av de fire viktige ting de skulle holde trolig fast på. På dette møtet sang og forkynte Kjell Broberg og vi fikk høre hvordan Gud hadde forvandlet hans liv og hvordan han også i disse dager virker i hans familie.

Kvelden ble avslutttet med et herlig møte hvor vår lokale forkynner og eldstebror Thor Ivar Grønli ikke sparte på kruttet. Folk humret og lo og vår bror spilte på mange strenger denne kvelden. Vi fikk bl.a. høre om brylluppet i Kana hvor Jesus gjorde vann til vin.
-Tjenerne helte opp vann fra renselseskarene, de var fulle av skitt og sølevann, men det som er skittent kan Jesus gjøre om til den herligste vin, forklarte en inspirert Thor Ivar mens han demonstrerte hvordan kjøgemesteren ved bordet skeptisk måtte smake på vannet han fikk levert fra tjenerne.

IMG_2552_svenskesang 900px

Comments are closed.