Guds verk går fram

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sist lørdag fikk vi høre herlige vitnesbyrd om hva Gud gjør midt i blant oss.

-Vi opplevde at gutten begynte å se etter forbønn og vi stolte på Herren i den vanskelige tiden, fortalte bestemora til en liten gutt som har vært utsatt for en ulykke. Vi fikk høre detaljer om hvordan de stolte på Herren i en meget vanskelig situasjon på sykehuset.

Denne kvelden talte Halvard Hasseløy og han har bokstavelig talt vært i krigen med evangeliet.

-Etter en kampanje ble vi utsatt for et komplott på veien hjem. De var ute etter å drepe oss og det smalt fryktelig fra kalashnikov gevær som skjøt mot oss. Det var et under at vi overlevde. De smellene fra automatgeværene går ikke an å beskrive. Den lokale pastoren ble tatt ut i skogen for å bli likvidert mens jeg sto med Bibelen og det norske passet i hendene over hodet. Vi tenkte alle: Nå dør vi!!!

Halvard Hasseløy forteller om den dramatiske hendelsen som nesten kostet dem alle livet. De hadde hatt dåp tidligere på dagen, men en ortodoks prest hadde gått til militære for å få dem til å aksjonere mot disse kristne som hadde kampanje i byen.

-Over tusen ønsket å bli frelst, fortalte Halvard som forkynte om salme 23 denne kvelden.

Neste møte er nå lørdag 9. januar, det var meningen at John Langerud skulle komme for å forkynne evangeliet, men han har nettopp gitt beskjed at noe er kommet i veien. Derfor blir det vår lokale forkynner Thor Ivar Grønli som skal tale denne kvelden.

Kom med forventning til møtene. Jesus vil røre ved deg og gi deg noe du trenger i hverdagen. Møtet begynner som vanlig kl 19.

Comments are closed.