Tyven kommer, men Jesus er kommet

TorgeirHansenDK900

-Tyven kommer for å stjele myrde og ødelegge, men Jesus er kommet for at vi skal ha liv, Vi ser at Jesus har kommet Djevelen i forkjøpet, forklarte en inspirert Torgeir Hansen på lørdagens møte på Bless.
-Idag skal man være politisk korrekt, men hvem ønsker å være bibelsk korrekt, evangelisk korrekt og profetisk korrekt?
Det var mye folk samlet på Bless og flere tilreisende deltok også. Sammen frydet vi oss i Herren og opplevde Guds nærvær, Svigersønnen til Mads som er aktiv i menigheten Nasaret i Sandefjord hadde med seg ferske nyheter om hva som hadde skjedd forrige uke. Han hadde vitnet for en tidligere torpedo som ønsket å bli frelst. Mads har nemlig opplevd et hard liv i verden, men nå gir han alt for Jesus. Det var mange friske vitnesbyrd denne lørdag noe også vår bror Snekkerbakken bidro til. Salen humret og lo da Øystein fortalte om unge David som var utvalgt av Gud:
-Det står at David var rødkinnet og fager, ja, jeg sier som Aage Samuelsen: Jeg har det skriftlig!
Gerd Hansen fortalte om historien til Tempelet i Sørreisa og det restaureringsarbeidet Torgeir og henne har gjort på den gamle bygningen i Troms. Hun var også frimodig og ba om hjelp til dette viktige arbeidet og det er tydelig at ekteparet brenner for dette stedet hvor de har vokst opp.

——

Torgeir er en gammel kjenning for mange av oss på Bless. Flere av oss husker ham fra over 35 år tilbake hvor han ivrig ga sitt vitnesbyrd om sitt sterke møte med Jesus mens han bodde i Nord-Norge. Flere av oss har besøkt hans menighet Nasaret i Sandefjord, men dette er første gang Torgeir Hansen kommer til Bless. Han er en god forkynner og han har skrevet en rekke sanger som han synger mens han spiller trekkspill. Sammen med sin kone Gerd driver de et misjonsarbeid i bl.a. Kenya, og i de siste par år har han tatt på seg et restaureringsprosjekt i Sørreisa i Troms en plass som ikke er langt fra Torgeirs barndomshjem.

Comments are closed.