Halvard Hasseløy på årets første møte

Halvardpicture-8

Vi starter året med et herlig møte lørdag 3. januar hvor Halvard Hasseløy kommer og taler Guds Ord. Halvard driver Open Heart som er et stort hjelpearbeid i Ukraina hvor det for tiden er stor nød. Vi tar derfor opp et offer til arbeidet blant de trengende i Ukraina. Vi har også klesinnsamling til Ukraina som også blir formidlet gjennom Open Heart.

Halvard Hasseløy er et fyrverkeri av en forkynner, men også et medmenneske med et stort hjerte for de som har behov. Vi gleder oss til lørdag og anbefaler alle å komme for å være med oss denne kvelden.

Vi er takknemlig til Gud for alt vi har opplevd i 2014. Dette har vært et spesielt år for oss i menigheten og vi er svært takknemlig for alle som har blitt frelst, alle som har blitt møtt av Gud eller har blitt helbredet for sykdom, Takk til alle som har besøkt oss i 2014 og takk til alle som på forskjellig vis har bidratt i menigheten på forskjellig vis. Vær med oss i bønn for året som ligger foran. Be om at vekkelsen må fortsette i 2015. Godt nytt år og håper vi ses til lørdag!!!

Comments are closed.