Jan Brynildsen taler lørdag 29.sept

Bildet er fra en dåp i en bekk fra Kilimanjaro fjellet hvor Jan Brynildsen døper en masai mann som har blitt frelst. En del av oss på Bless er i Danmark i helgen for å forkynne, synge og vitne om Herren. Men møtene fortsetter med full styrke hjemme og Jan Piekut tar ansvaret for sang og musikk denne kvelden mens Jan Brynildsen altså taler. Kom i Jesus navn og opplev hva Herren har for deg.

Førstkommende tirsdag (2/10) blir det bønnemøte som vanlig, men denne gang blir det lagt litt ekstra vekt på “den gode samtalen” slik den Hellige Ånd leder kvelden. Svein Mosby og Steinar Guthu tar ansvar for dette og det er bare å komme med spørsmål og innspill. Det blir også brødsbrytelse som vanlig på tirsdag kl 19.

Neste lørdag kommer Nils Petter Lien og det gleder vi oss til.

Comments are closed.